tisdag 11 januari 2011

Oxveckor väntar..

Såja, då var det slut på det roliga denna gång. Tillbaka på svensk mark, tillbaka till jobbet o vardagen. Vi har haft fina, kalla, sköna dagar i Finland. Mest slappa varvat med promenix o bus i skogen. Många av dagarna var det så kallt att Chivas struttade runt på 3 ben efter bara 100m, men av nån märklig anledning kände han inte av kylan när man drog kopplet över huvudet på honom o han fick springa fritt...

Det är ofta mkt prat o skriverier om hundar o nyår, men hittills har inte vi haft några problem eller anpassat vårt leverne i tron om att det ska vara ett problem. Vid tolvslaget följde Chivas med ut o tittade intresserat upp i skyn på raketerna o verkade sitta o vänta på att nån fågel skulle trilla ner så han fick apportera. För det är ju det han brukar få göra efter att det smäller :)

Chivas är ju alltid på eller av, han gör sällan nåt halvhjärtat.. Förutom att inkallningen brukar va lite si o så. Senaste tiden verkar detta ha vänt. En vissling o han tvärvänder så snön sprutar o kommer in o sätter sig brevid :) Känns finfint!

Vi hade bokat in MH-test 11 december som blev uppskjutet. Vi bokade om till nu på lörd den 15:e, men vet fortfarande inte om det blir nåt eller om vi kommit med. Jag har mailat arrangören, men ännu ingen respons, så vi får se va som händer. Hoppas på att det blir av!

Nu väntar vi bara på att få åka ut till Wintergolds o kika på valparna!! :)

Lite Chivas-bilder från Finland


Ser lagom snäll ut..









Scooby-doo!!





Vet inte om det va jag, Chivas eller kidsen som tyckte detta va roligast. Det gick undan kan jag lova!



God fortsättning på det nya året!
~Githa~

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar