måndag 15 mars 2010

Inskolning pågår

Idag är det en trött kille som ligger i sin bädd! Första dagen på nya dagiset, massa nya intryck o en del nya kompisar. Man vet ju själv hur det är när man ska börja nytt jobb, lära sig massa saker, träffa en hel hög med nya människor! Vi har ju en kille som har lite svårt att slappna av o gärna vill ha stenkoll på allt som händer (påminner lite om matte...) o då blir det trött för ett litet goldenhuvud. 3h promenad kan ju också inverka ;) Speciellt eftersom han den senaste veckan varit begränsad till koppelpromenader pga skärsåret på trampdynan som för övrigt ser mkt mkt bättre ut! Nya dagiset verkar jättebra, inte så många hundar (max 10), långa promenader i skogen, erfaren personal som genuint verkar bry sig om hundarna. Enda nackdelen är att det ligger i Stäket, vilket betyder 20 min extra att åka varje morgon fram o tillbaka för att lämna honom, men är det så bra som det verkar så är det verkligen värt det!

Ägarinnan tyckte för övrigt att Chivas va jääääättesnygg (såklart!!), frågade om vi ställt ut honom... Jo, det skulle va en syn i jämförelse med alla vita "tjockgoldens" :) Hon hade själv två Rotweilers, en tik o en hane som va en riktig bjässe, 60kg! Den måste man ha pli på, o det har hon nog eftersom han va lydnadschampion :)

~Githa~

2 kommentarer:

  1. Sällan man ser så fina Goldens som din är!
    Alla är ju vita i princip, när man väl ser en guldfärgad blir man helt kär :)

    SvaraRadera
  2. Musse är svch= viltspår champion oxå. Även 3:a i worlddog show. Reservcacib internationell utställning. Så vi jobbar upp oss. Korning kvar, sen är han redo för att va avelshane!!!
    Måste ju skryta lite. Så ni har lite info om oss. Frida är hundintruktör också.
    Jag anser att chivas är en arbetshund som är mkt possitiv och rolig att jobba me!

    SvaraRadera