tisdag 9 mars 2010

Hunddagis, dagmatte, doggy walker

Nu när jag har börjat jobba igen så uppstår problemet var vi ska ha Chivas på dagarna. Hunddagiset på hörnet tar inte emot icke kastrerade hundar, o dagiset han gick på förut ligger tokigt till nu när jag inte jobbar kvar på samma ställe (o inte längre åker bil till jobbet). Vi slängde ut två annonser om dagmatte eller doggy walker, men än har vi inte hittat "rätt". En tjej ville ha 100kr/h, så för 1h promenad/dag är man nästan uppe i summan för en månad på hunddagis o där får han va hela dan...

Chivas trampdyna har vi inte varit o visat upp för farbror djurdoktor, tycker inte det ser så djupt ut, vi ser inget glassplitter kvar i såret o han verkar inte lida. Ja, eller han lider väl för att han inte får springa lös på fältet eller i skogen just nu, o han tycker det är lagom kul när vi trär på en plastpåse o strumpa på hans ben innan vi går ut. Vi får stimulera honom mentalt när han inte får samma fysiska stimulans som han är van vid annars börjar han klättra på väggarna, mer än vanligt ;)

~Githa~

1 kommentar:

  1. Tråkigt med Chivas tass, hoppas han blir bra snart. Valter har lyckats bryta en klo ser lite otäckt ut men vi har bara tvättat med känd grönsaksspray än och avvaktar veterinärbesök! Typiskt att de ska få problem med tassarna nu när allt börjar bli så blött och smutsigt. Vov från Valter :)

    SvaraRadera