tisdag 16 februari 2010

Lydnadskurs del 5

Pigga, krya, ivriga o med en stor portion tålamod (främst för min del) befann vi oss i lördags i Vallentuna för lydnadskurs. Det va ett tag sen sist, så nu va jag extra taggad. Övningsplatsen var denna gång upplogad så det va betydligt lättare att träna denna gång, jämfört med sist när det blev en del pulsande i snön. Jeppe (fotograf o åskådare på lydnaden) hade med sig en kompaktkamera från jobbet som användes i lördags, men lyckades inte få med Chivas "streckmarkering" på film... Kliar analsäckarna så gör de, oavsett om man håller på o visar upp sina färdigheter. Ett gott skratt fick vi iaf!

I övrigt går det väl hyfsat för lillkillen. Han är ju rätt tydlig o snabb i sina sitt o ligg (milt sagt), men kontakten o fokusen på det vi gör bör vi bli bättre på. Innan vi slutade prövade vi på gruppligg. Yes, det va nästan så spännande som det låter! Tre hundar bredvid varandra i platsliggande 2 minuter. Det gick sådär för Chivas. Först övade han på kryp o sen övade han på smitning två gånger. Han tyckte det va lite tråkigt att ligga still så länge på kommando. Tråkigt matte, tråkigt.

Inga kort eller filmer lyckades kameramannen få till, så vi tar två bilder från fältet från förra helgen istället. På lördag är det kurs igen o då ska väl vi få till nån fin bild :)

~Githa~

2 kommentarer:

  1. Jomen film finns från i lördags:) skall den läggas på youtube? "ler" den är ju helt underbar den sekvensen! Ni har gjort ett kalasjobb med Chivas=)lisa

    SvaraRadera
  2. Tack, men nej tack! Tror vi sparar vår youtube-debut till ett senare tillfälle ;)
    ~Githa~

    SvaraRadera