tisdag 21 juni 2011

Valpträff

På nationaldagen blev det en sväng till Täby o valpträff. Tyvärr dök inte en enda av Chivas valpar upp, men vi fick träffa några andra ekipage :)


Engla o ryggen av TikkaEn vit variant hade smygit sig in i flocken av de mörka..Ytterligare en engelsk import, Tråssa
Far o son, Figaro o LionMor o son, Readdy o ChivasJa, o så vår fina herreman, Chivas!Resultatet för GR_PRA1 nådde oss för ett tag sen, alldeles normalt o finfint, det tackar vi för :)


Nästa sak som nådde oss va ett kuvert från SKK. I det låg det ett fint diplom till Chivas (o mig såklart) för att vi medverkat i testerna kring BPH. Borde nästan rama in det, man vet aldrig om det blir fler "utmärkelser" ;)I fredags skrev jag ett argt mail till Briardklubben, dels till hon som ordnat (eller inte ordnat) MH, samt kopia till kassören o ordföranden. Jag påpekade att det gått över 2 månader sen jag blivit lovad återbetalning av anmälningsavgiften för alla dessa inhiberade MH, men några pengar har jag inte sett till, inte heller har hon svarat på mina mail. Nästan med vändande post fick jag svar från både henne o ordföranden. Hon påstod att hon inte fått mina två mail o ordföranden beklagade det inträffade. I måndags droppade 350:- in på kontot. Tänk vilken effekt det får när man går högre upp i hierarkin. Läste så fint på Briardklubbens hemsida att de fått klagomål från SBK över hur de skött sina MH o MT, föga förvånande. En besvikelse att lägga till handlingarna. Skönt!


Så då hoppar vi på nästa, jag har anmält Chivas till ett MH i början av september o håller tummar o tår att vi kommer med, annars får det vänta till våren av naturliga skäl.


Nu väntar vi på sommarvärmen för på torsdag börjar semestern :)


//Githa

1 kommentar: