söndag 20 februari 2011

Terrorister har lämnat byggnaden

I onsdags fick vi en sista titt på valparna innan det nu i helgen va dags för dem att få nya hem :) Vilka skruttbollar! Fina fina valpar, kan bara tänka mig hur fina de kommer bli sen. Men vilka terrorister!! Skäll, skutt, hopp o spring. Vi fick en liten film på de lugna, timida valparna, kanske har vi inte lagt ut filmen förrän de nya ägarna hämtat dem, vem vet om de ångrat sig om de sett filmen först ;)

Pepper va inte hos valparna denna gång o Chivas satt hela tiden med ryggen åt dem, ville inte veta av dem. Läskiga saker det där. Snacka om att inte ta ansvar för sina handlingar.. ;)

För övrigt tycker vi det är kallt nu.. På med massa kläder innan varje promenad o inte vill man stå ute o träna heller. Men snart är det väl ändå vår?? Nästa helg är Chivas o jag bokade för MH-test för vilken gång i ordningen?? Fjärde? Jag tror inte det blir av nästa helg heller, det är ju fortfarande lika mkt snö o halt som tidigare.. Vi hoppas ha fått plats innan sommarn iaf ;)

~Githa~

1 kommentar:

  1. Nemen dessa valpar var verkligen inte terrorister? var har niden filmen gömd? kullen var så härlig att ha att göra med så vi väntar nyfiket på den filmen=) Vi levde ju med dem deras första 8 veckor och har sjäva ingen sådan flm eller upplevelse så får vi se nu? *nyfikna*

    Blev det MH i helen eller framskjutet igen?

    gla häls
    Lisa

    SvaraRadera