söndag 19 december 2010

Stockholm hundmässa 2010

...fick besök av oss igår. Vi skulle byta ett koppel på paw of sweden som inte hållt måttet o titta om vi hittade nåt annat skojigt. Vi gick in med ett koppel o kom ut med två! Vet inte hur husse alltid lyckas med att köpa ytterligare ett koppel. Vi har en hund, hur många olika koppel behöver man, egentligen?! Fick även med oss en påse grisöron o tuggben som uppskattades av vår kille här hemma. Köpte även en förslutningsbar pärm där vi kan samla registreringbevis, pass och andra viktiga papper som tillhör Chivas.

När vi gick igenom rastorget sa Jeppe att det är ett perfekt sätt att få info om olika raser ifall man ska skaffa hund. Hade vi gjort så innan vi skaffade Chivas så hade jag aldrig fått igenom mitt önskemål om en golden, för i golden-montern skymtade vi ingen jaktis. Då hade vi förmodligen varit hundlösa idag, hemska tanke!

Snön dalar o Chivas är så lycklig! Han hoppar, studsar, gräver, nosar o frustar. Kör ner nosen under snön o leker snöplog. O vad han spårar.. hela tiden!!

Enligt rapport är det något mer snöfattigt i Finland, men det hinner väl förhoppningsvis ändra sig tills vi är på plats :)

Trevlig fjärde advent!

~Githa~

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar