lördag 30 oktober 2010

Jaktinternat

Nu är hösten här o vi lyckades dra på oss riktiga långdragna förkylningar, så stackars Chivas fick inte den motion han är van vid. Äntligen börjar vi se ljuset i tunneln o vi har även hoppat på lite motivationsinspirerande kurser. En spark i baken kan behövas ibland.

Nästa helg ska vi infinna oss på Härjarö för ett jaktinternat med Lise & Christer från Göteborg anordnat genom Wintergold's Lisa & Håkan. Lördag & söndag med fullspäckade dagar med massor med nyttigheter. Idag köpte vi ett värmetäcke till Chivas. Man vet aldrig vad det blir för väder o eftersom vi ska va ute i många timmar är det bra att ha. Dessutom blir det jul & nyår i Finland även i år, förra året hade vi -25°C, o då kommer ett värmetäcke väl till pass. Koppelfetischisten Jeppe har även beställt ett nytt koppel till helgen... Tydligen kan man inte ha för många koppel!
Så nu ska vi ladda inför nästa helg, ska bli jättekul! :)



Jag tyckte även att det är dags att få ett officiellt bevis på Chivas mentala hälsa, så han o jag är anmälda till MH-test i december. Vi har ju varit på två BPH-test, så lite koll på hans reaktioner har man, men vill ändå göra ett "riktigt" test med honom.

Vi har även sagt upp dagisplatsen för Chivas. Han ska börja va hos en dagmatte på dagarna istället. Det är dagmatte vi har velat ha från första början o nu har vi hittat en som vi tror o hoppas att det kommer gå jättebra med. Framför allt är det skönt att Chivas får va i hemmamiljö på dagarna, lite mindre stressande än dagismiljön.

Härlig Halloween!

~Githa~

1 kommentar:

  1. Åh vilket fint täcke=) hmm lite motion fick han nog den veckan? vi väntar o väntar på att rätt dagar ska komma så vi kan kolla:))
    Nya fina koppel ja det är nog dax för det här med!
    ska bli så kul med helgen - vi ser fram emot lika mycket vi:)
    gla hälsning från oss o pepparinen

    SvaraRadera