lördag 26 december 2009

Finland

Nu befinner vi oss i Finland. I tisdags var saaben packad till bristningsgränsen o vi begav oss iväg till Värtan för att ta båten över till Åbo. Chivas va mkt lugnare än när vi åkte i somras. Båtresan gick finemang, vi va ute på däck en gång med honom för kvällspink. I övrigt låg han i hytten o va allmänt förvirrad över var han befann sig o vart han var på väg. Av en händelse råkade han sova i min säng några turer under natten... Han rastades o fick mat direkt när vi kört av båten på morgonen o sen gasade vi iväg uppåt mot Jakobstad. Det va snöoväder o inte helt kul att köra 45 mil, men vi kom iaf fram helskinnade, vilket är huvudsaken.

Än så länge har det inte vart någon värre incident mellan argbiggan Mio



o Chivas, förutom idag när han gick för nära förbi henne när hon låg på en stol o hon sopade till honom med tassen över ryggen.



Chivas gillade sin julklapp :)

Chivas tycker det är fantastiskt roligt med all snö som finns o skulle helst befinna sig utomhus mest hela tiden. Dock märks det att han tycker det är lite kallt om tassarna för både igår o idag har han lyft tassarna, haltat/hoppat på tre ben på promenaderna. Igår hade vi -20°C o i morse va det -18°C så lite befogat är det väl att frysa då, även som hund ;)



Märk väl hur favoritkossan åker iväg...





Så här såg det ut en natt när Jeppe va ute o fotade.

~Githa~

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar