söndag 18 oktober 2009

18 oktober 2008...

... hämtade vi hem Chivas från Allaballatassens kennel ute i Kårsta. Ett år har denna galna, mysiga o alldeles underbara hund bott hos oss. Vi har haft våra duster, kämpat o känt oss hjälplösa, men aldrig någonsin har vi ångrat att vi köpte honom, alla stunder av glädje med honom överväger med hästlängder det mindre roliga. Vi har mkt mer att lära o det är en lång resa kvar innan Chivas är en fulländad hund, men vi jobbar glatt vidare.

Dagen till ära tog vi en långpromenad runt Säbysjön, en promenad på cirkus 1 mil, det tog oss 2h inkl fikapaus. En riktigt fin höstdag trots kalla vindar. Vi träffade på några highland cattle-kossor som vi försökte få Chivas att hälsa på, men icke sa Nicke, han ryggade o tyckte inte alls att de va roliga.


Hittills har vi köpt bäddar (ja, han har avverkat några vid det här laget..) som Chivas legat i från Ikea, men igår kände vi att det va dags för en riktig Bia-bed. Mottagandet av den nya bädden va svalt, han varvar med att gå o lägga sig i sin gamla bädd som vi inte slängt ut än.


Vi har fått en ny hund i grannskapet. Chivas är ju väldigt förtjust i vår närmsta grannes hund, Alou. Nu har de skaffat en till finsk lapphund, Edda. Chivas har inte träffat henne än, men det är väl bara en tidsfråga.

Hoppas ni också har haft en skön helg!

~Githa~

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar