tisdag 17 maj 2011

Öken på bloggfronten

Ja, vi är fullt medvetna om att inte ett ord har yttrats på denna blogg på alltför länge. Inga bortförklaringar, utan nu hoppas vi bara att det ska uppdateras mer flitigt här :)

Chivas deltog i BPH-test förra året o nu finns den 400 sidor långa rapporten att läsa här. Jag har inte läst den, men jag skyller på att vi var på föreläsningen om detta på SLU o fått sammanfattningen :) Det som förvånade oss på föreläsningen var att en av testledarna kommer fram till oss o frågar hur det är med Chivas! Bra minne! Det va trots allt drygt 200 hundar som testades o dels att han kommer ihåg oss o dels att han kommer ihåg namnet på vår hund är imponerande! Eller så kanske det är så att Chivas är en sån snygging så han kommer man ihåg?! :)

Vi har även hunnit med en inspirerande lydnadsdag med Lisa. Några bilder lyckades vi fastna på :)






Husse fick låna valpen :)


Valpen heter Pärla


MH för Briardklubben har äntligen fått ett slut. Flera månader av inställda MH o dåliga bortförklaringar är slut, nu väntar jag bara på att få tillbaka pengarna för anmälningsavgiften o självklart att försöka få tid nån annanstans för MH. Gissar att det lär bli till hösten. Surt är det iaf, o jag gör båda tummarna ner för Briardklubben!

Förra veckan va det dags för Chivas vaccinationer o vi passade även på att lämna blodprov för GR_PRA1. Så nu väntar vi bara på provsvaret o att det ska visa "normal"! Har hört att det är mkt ormar i farten så vi passade även på att be om recept på kortison om olyckan är framme. (Dock är det absolut nödvändigt att uppsöka veterinär trots att man har kortisonet hemma!) Veterinären sa då att de under dagen haft 7 hundar inne som blivit huggormsbitna o när vi va på väg ut mötte vi hund nr 8 i dörren. Usch o fy!

~Githa~